SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

P a N N k A k O r ! !

Kategori: standard

tjoho en dator, back in civilisationen!! är hemma hos min mamma idag, här vankas pannkakor i stora lass med både grädde glass och jordgubbs-sylt!! det är så sjukt för jag HATADE verkligen pannkakor innan jag blev gravid! men nu så vattnas nästan i munnen när jag tänker på dom!! haha.. sjukt va!?



Jag känner för att få ut lillan i magen nu!! Jag sover så otroligt dåligt och Jag kan vara vaken 1-2 timmar åt gången under natten och inte få en blund.. och vad händer då? Jo man blir seg under dagen och somnar någon timme lite då och då.. och vad händer då?? Jooo då somnar man sent för att man är pigg på kvällen, och vipps blir det att man vänder på dygnet.. fast det kanske inte gör något.. dygnsrytmen blir nog lite bakochfram ändå när bebben kommer:) så det kanske är lika bra!?

imorgon ska jag ta vaccinet mot grisinfluensan.. lite scary.. hoppas inte armen ramlar av bara! Jag e så Himla rädd för sprutor!! men en mamma måste göra vad en mamma måste göra.. o min lilla bebis blir iaf skyddad 6 månader ifrån den läskiga influensan, och det känns ju toppen:)

nej nu är det dags för pannkisar!!!