SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

Ojdå!

Kategori: standard

Ni skulle bara veta hur ofta jag de senaste veckorna har fått höra -men guuud Sanna, vart har du tagit vägen Sanna?? Du har försvunnit Sanna, äter du ingen mat Sanna, du är sååååå smal Sanna.. 

Ja, det har varit rätt irriterande. 
Jag och Andres har börjat träna ihop igen, min andra halva kör hårt med mig och nu har han fått nog av att jag "inte får i mig näring" eftersom jag är vegetarian nu för tiden.. Han är helt övertygad om att jag håller på att svälta ihjäl. Så efter dagen gympass där jag höll på att spy rätt tidigt då jag var helt jäkla slut redan innan vi börja köra så traska vi iväg till affären och köpte på oss massa mat som blir min nya framtid. 

Min andra halva har räknat ut vad jag ska få i mig och har ikväll stått och gjort matlådor till de närmsta dagarna åt lilla mig. Superromantiskt måste jag säga! 

Jag står ju aldrig på vågen till vardags då jag verkligen inte bryr mig om siffrorna, men jag kan säga att idag fick jag nog av alla "du är så smal" påhopp att jag traska upp på vågen som kom med chockbesked även för mig.. Jag vägde nästan 10kg mindre än va jag trodde.. Och vad är det sjukaste? Jo att jag har kännt mig ganska som mig själv bara. Typ lite som att jag är, men att jag gärna skulle vilja buffa på mig lite för att få en något rundare röv i en stirlek större och en starkare rygg. Inga konstigheter utan ganska klassiska känslor hos mig när jag inte tränat så mycket. Men utöver det har jag inte lagt många sekunder på att tänka på att jag håller på att försvinna. 

När vågen visa närmare 50kg idag istället för de närmare 60 jag trodde jag låg på så insåg jag att OJ, kanske jag har fått i mig lite för lite näring ändå!? Kanske detta är svaret på mina långa utdragna små förkylningar hela året, den enorma tröttheten jag får på kvällarna kanske inte bara handlar om att jag har ett nytt jobb med nya utmaningar. Hur kan jag ha varit så blind? Jag lyssnar alltid på min kropp, jag äter det den är sugen på och slutar när jag är mätt, jag tycker jag äter ganska mycket. Men när Andres rada upp alla matlådor och mellanmål idag så insåg jag att herrejävlar va mycket mat en ska tugga i sig, och riktigt SÅ mycket äter jag inte. 

Så vem vet :) kanske de blir en lite kurvigare brud här i sommar! Känner att jag måste prova min klänning igen så jag vet va jag har för spelrum! Haha!