SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

hit it

Kategori: standard

körde ett tufft pass igår på gymmet, har träningsvärk som heter duga kan jag ju säga, min pollen har sinkat träningen massa de sista kanske tre veckorna nu så det kändes skönt att få ta i ordentligt igen nu då det känns lite bättre.
 
Mitt gymkort går ut om typ två-tre veckor. Jag trivs superbra, men är sugen på att byta tillbaka till Sats då det ligger bra till.. Hörde även om Curves?! som också ligger väldigt bra till! Undrar just vad det är för ställe! lite skeptiskt måste jag endå erkänna, hemsidan känns väldigt B. Men kanske är det något att hänga i julgranen nu under året som mammaledig.. Är ju tyvärr rätt less på just Sats här.. Det går ändå inte att sticka under stolen med att Sats har sina fördelar med tanke på barnpassningen.. Känns ändå kanske onödigt då jag nu kan köra på dagarna när tjejerna är på dagis och jag hellre lämnar min lilla skatt hos min älskade mamma än på barnpassningen när han är en så liten plutt.. 
 
beslut beslut.. Jag ska iaf försöka få med min lillasyster!! Jag tror hon skulle kick ass på gymmet :) Stort plus med lite kvalitetstid också!! =D
 
curves?? ska tydligen rikta sig mot just kvinnor. haha det här ser ju fint ut =D