SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

Kvällsgnäll

Kategori: standard


Jag tycker sånna här jämförelser är så kränkande mot alla som är smala. Tycker det är SÅ konstigt hur det alltid är ok att säga hur smal någon är. Hur stor /liten någon är som är gravid och påpeka hur kort någon är!! Man tar för givet att överviktiga och långa människor mår dåligt av vikt/längd och att man trampar dom på tårna. Hur vanligt är det inte att väldigt långa tjejer går med lite krokig rygg? Och att överviktiga har helt svarta /mörka lösa kläder? Men hur ska man ''gömma'' sig om man är väldigt smal och mår dåligt?? Eller kort?? Lösa kläder gör att man ser ännu smalare ut och att ha 15cm klackar dygnet runt är inte ett alternativ för alla. 

Tycket faktiskt att det är konstigt att Dove väljer att ha en 'real' beauty kampanj med kvinnor i exakt samma storlek och att det ska vara okej bara för att alla är 'naturligt' små mulliga. Eller bara otränade! Och bli hyllade för det? VS är VS och har 'sin typ' av modeller som står för deras kampanj som heter love my body, Inget att bli provocerad av tycker jag.

 Men Dove kan välja att nå ut till vem som helst! Och väljer inte att ha helt olika kvinnor, utan i mina ögon 11st i Samma form. Det säger mer om dom än  om VS tycker jag. 

Men som alltid är det ok att trycka på smala.. Sjukt! Och så mycket som många av dom tränar så tycker jag det är väldigt mycket mer inspirerande än 'söta' små ''kvinnliga'' celluliter. Sen hatar jag monster dieter och tycket absolut inte att det är rätt att svälta sig som många gör! Men jag tycker att en kropp som man arbetar sig fram för att få är värd credd och inget man ska ta förgivet är svält och anorexia. Some people are skinny! And some people just hate. 

Dom borde framhäva alla och ha av alla olika storlekar längder etc. 

Gillar dessa Dove reklamer bättre då! 


(Dock för kräm till äldre hy) men olika kroppar liksom!