SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

8 år

Kategori: standard

Idag firar jag och Andres 8år! Det firades med att hela familjen fick lång sovmorgon, eller liksom upp äta lite frukost för att sedan lägga sig i sängen igen och typ gå upp och äta frukost igen, barnfilm har varit på hela morgonen och alla har liksom legat och små sovit. Vid 12 blev vi vanliga människor och gick upp för att börja dagen på riktigt. Även det gick i slowmotion och efter att lunch var i magen och kläder på kroppen och alla bebisar (läs Alexander) var mätta och torra, så var det bara att koppla in alla bilbarnstolar som var urkopplade för flytten, och börja bege oss mot vår destination - Skansen! 

Det är så skönt att bara strosa runt där och det var jättebra väder för just zoo besök! Alla djur var pigga och roliga att titta på! Vi var ju inte framme förns typ 16 så det var inte massa folk där heller, precis lagom! Det kan jag tipsa om. :)

När Andres kommer hem från hundpromenader ska vi ha champagne framför en rolig film med lite gott att knapra på kväll som avslutning på den här dagen ❤️ Mys mys 

Och grattis till oss ;) 8år och tre barn på fem utav dessa år. Inte illa om jag får säga det själv ;)