SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

Skjut mig!

Kategori: standard

Det har varit ett rent H-vete att lägga barnen på sista tiden!! Från kväll till kväll men ändå. Dom kan inte somna! Det är för ljust eller något, fast persiennerna är nerdragna, fast klockan tickar över till både 21 och 22! Fast dom rört på sig non-stop hela dagen och fast ingen ens tagit en powernap under dagen. Whatafuck?? 

Vill ringa supernannyn!! 
Det värsta är att dom inte ens försöker sova. Dom blir sitt favorit dubbel-trubbel och skrattar åt ALLT! Kittlas och busar så jag måste sitta med dom dessa långa stunder som det kan ta och tjata. jag själv håller på att somna på kuppen. Det blir inte den där mysiga sova stämningen med sånger och hur man liksom ser att dom bara somnar in helt avslappnat som det brukar vara.

Idag lät det såhär. Mamma du är vacker som en glittrig blomma och vi älskar dig såååå mycket! Du är så snäll och rolig och fin! (Smör på HÖG nivå) 
snälla låt oss vara uppe istället! (Kl var då 21) 

Nej nu är det läggdags för länge sedan.

Dom testar igen och igen tillslut är det stora krokodiltårar som rullar ner för kinderna. Det vrider sig i magen när jag måste vara så hård. Men det finns liksom inget att diskutera.. 

Mitt hjärta går sönder och jag är rädd att sova och varför tycker du inte om oss! -är nästa diskussion. 

Jag älskar er, men klockan är jättemycket. Ni måste sova. Jag försöker vara kort och konsekvent.

Massa snyftande och massa ont i min mage. Vad är det här för något nytt? 

Nej me do not like. 

Ge mig vintern tillbaka så det blir mörkt eller något! Tyvärr tror jag att det är mer än bara ljuset/mörkret som härjar. Det är mycket prat om lillebror, vart han ska sova. Vem som ska hjälpa till på nätterna osv. Jag tror att dom (främst Vanessa) är lite orolig att han ska ta all uppmärksamhet då vi förbereder ganska mycket på att bebisar inte kan göra något själva osv. Hon låter glad och förväntansfull, men självklart är det även konkurrens. 

Ännu viktigare att han tidigt kan ta flaskan så alla får vara lite mer delaktiga och att jag inte blir så "låst" med amningen som är jättemysig men tar väldigt mycket tid också. Att tjejerna och Andres kan ge något mål här och där tror jag bara är nyttigt :) 



Mina favoriter på denna jord.