SANINI.BLOGG.SE

You cannot make everybody happy, you are not a Nutella jar

Lilla gymnasten

Kategori: standard

Yes! Tjohoo! Yabadabadoo! ÄNTLIGEN har Vanessa fått en plats hos sollentunagymnasterna! Nästa Söndag startar det och redan till vintern har dom en uppvisning! Jag är så spänd att jag spricker :) MEN det här är någonting som är nytt för min egen del, så den stora frågan idag var; va sjutton har de på fötterna de där små gymnasterna?? Tur att jag har resurser bland mina vänner och ett samtal till kim så var den frågan löst! Jag hitta supersöta små skor på nätet som nu ska skickas hem till min lilla dotter! =)


Nej då man dör ju inte lite när man ser de här små söt-sakerna! =)  Hoppas hon gillar det här nu då! Jag har svårt att tro någonting annat faktiskt! Min lilla viga spagat tjej! haha!
 
Jag letar för övrigt ihjäl mig efter en bra ridskola för små tre-åringar, det verkar vara svårt att hitta! Vanessa vill ju mer än något annat få rida också! Tror de här aktiviteterna tillsammans skulle sitta finfint för lilla fröken! i helgen fick hon rida en sista gång på lilla Aya (zoraya) som definitivt rivit igång hennes häst-tokeri ihop med moster malin såklart! haha Emilia fick också sitta på aya, men hon ville ner illa kvickt! =) *pust* haha!